Fiat Ducato Truckster

Ducato Yedek Parça

Yıllar 2006’yı gösterdiğinde Fiat Ducato modelinde geleceğin tasarımını Madrid Uluslararası Otomobil Fuarı’nda gösterdi. 28 inchlik çelik jantları ve gündüz farlarıyla dikkat çeken Truckster görenleri kendisine hayran bıraktı.

Fiat Ducato

Fiat Ducato

 

6 metre 48 santimetre uzunluğu ve 2 metre 55 santimetre yüksekliğiyle birlikte yukarıya doğru açılan kapılarıyla dikkat çeken Ducato Truckster yarış otomobilleri, motorsikletlerini taşımak için tasarlanmış.

Geleceğin tasarıyla dikkat çekmesine rağmen yedek parça açısından spesifik yedek parçalar kullanması dolayısıyla üreticiyle buluşup yaygınlaşması tahmin edilenlerden çok daha uzun sürecektir.

Ancak Ducato Yedek Parça satışındaki önderliğiyle bilinen Alpar Otomotiv sayesinde sizlere orjinal ve uygun fiyatlı olarak Ducato Yedek Parçalarını ulaştıracağımızdan emin olabilirsiniz.

2 Responses to Fiat Ducato Truckster

  1. Çetin DEMİRKAYA diyor ki:

    FİAT DUCATO MAXİ 2.8 JTD 2007 MODEL KAMYONET 2 kasa
    ŞASİ NO:ZFA24400007824413

    Yukarıda bilgileri bulunan araca 4 lü sinyal paneli ihtiyacımız var.Sizde var mı?Fiyatı ne kadar?İyi çalışmalar.

    • AlparOto diyor ki:

      Merhaba,
      Parça elimizde mevcut fakat şase numarası ile bu parçanın tespiti çok doğru olmuyor. İrtibat numaramızdan bize ulaşırsanız daha sağlıklı bilgi verebiliriz.
      İyi Günler…

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>