Yeni 2015 Fiat Ducatolar Yollarda

Ekran Resmi 2015-01-13 13.44.22

 

 

 

 

Fiat Ducato ailesi 2015 yılınd da yenilendi. Siz de yeni bir Fiat Ducato ile işlerinizi hızlandırırken Ducato Yedek Parça’nın bir numaralı firması Alpar Otomotiv ile de yedek parça konusunda sıkıntı yaşamadan işlerinizi yapabilirsiniz; sınıfının en az yakanı en çok taşıyanı Yeni Ducato’yla kazanmaya ilk günden başlayın, Alpar Otomotiv sayesinde de Ducato Yedek Parça’da da sıkıntı yaşamayın.

· Sınıfının en düşük yakıt tüketimi

· Sınıfının en yüksek taşıma kapasitesi

· Sınıfının en geniş yükleme bölümü

· 7” dokunmatik ekranlı multimedya sistemi

· Sınıfının en ileri güvenlik donanımı

Yeni Ducato 8 m3 Van 2.0 115 HP motor için ortalama 6,3 lt/100 km yakıt tüketimiyle sınıfının en az yakıt tüketimini sağlar. 1870 mm yükleme bölümü genişliğiyle sınıfının en geniş yükleme bölümüne sahiptir. Yeni Ducato’lar, Şerit Takip Sistemi, Uzun Far Tanıma Sistemi, Trafik İşareti Tanıma Sistemi ile sınıfında ilk defa sunulan güvenlik donanımına sahiptir. Tek arka tekerlekli araçlarda ön tekerlerde 2100 kg, arka tekerlerde 2400 kg ile sınıfının en yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Yeni Ducato, 3,5 ton taşıma kapasiteli hafif ticari araç sınıfındadır.
Yeni Ducato’nun reklam filmini de aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
Ducato’nuz ister 2015 model olsun ister eski model olsun en kaliteli ve ucuz yedek parçaları Alpar Otomotiv’den temin edebilirsiniz. Ducato Yedek Parça’nın tartışmasız en başarılı ismi Alpar Otomotiv’de Ducato yedek parçalarınız hızlı ve kaliteli bir şekilde anında elinizde olacak.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>